nlc.hu
Család
Királyi fotósok Harry és Meghan esküvőjéről

Kiborította a bilit Harry és Meghan fotósa

 „Az egész nyomorúságos volt, a legrosszabb királyi esküvő, amin valaha reszt vettem”- mondta Arthur Edwards királyi fotós.
Meghan Markle és Harry herceg esküvője

Arthur Edwards szinte valamennyi nyilvános királyi eseményen jelen van. Sok esetben követte a koronásokat, mint hivatalos sajtómunkatárs. Járt II. Erzsébettel Ausztráliában, és Harry herceggel Afrikában.

Harry és Meghan esküvőjéről viszont szörnyű emlékei vannak. “Utáltam azt a napot. Az egy nyomorúságos nap volt. Azt hiszem ma már elmondhatom, ez volt a legrosszabb királyi esküvő, amin valaha dolgoztam”- mondta a férfi, a The Sun YouTube-csatornáján. „Harry elhatározta, hogy amennyire csak lehetséges távol tartja a sajtót a nagy naptól. Ehhez természetesen joga volt”- magyarázta, majd hozzátette, hogy még ő, vagyis a királyi családdal jó kapcsolatot ápoló fényképész sem tudott igazán spontán, romantikus pillanatokat elkapni.

“Harry dühös volt ránk Meghan miatt. Néhány dolog elég kemény volt, néhány pedig meglehetősen igazságtalan. Úgy éreztem, hogy mindenkit meg akar büntetni. Sok szempontból szándékosan nehezítették a munkánkat… Aztán jött a Megxit (vagyis, amikor Harry és Meghan elhagyta az Egyesült Királyságot – szerk.), de a hisztéria, és bohóckodás már jóval az elköltözésük előtt kezdődött.” 

A videóban megszólal egy másik médiamunkás is, aki arról beszélt, hogy az esküvőre olyan celebek is kaptak meghívást, akik maguk sem tudták, hogy kerülnek oda, mert sem az arát, sem a herceget nem ismerték személyesen.

Hoztunk néhány fotót, amiket Arthur Edwards készített a királyi családról!

Katalin hercegnő és György herceg
Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top