nlc.hu
Család
A nagyszülőkhöz kerültek a meggyilkolt kézilabdázónő gyerekei

A nagyszülőkhöz kerültek a meggyilkolt kézilabdázónő gyerekei

Mostanáig kétséges volt a két kisgyerek sorsa.

Felháborodtak Simsik Cynthia szülei, amiért szabadlábra helyezték lányuk feltételezett gyilkosát. A nagyszülők féltik Cs. Györgytől az unokáikat, így mindent elkövettek, hogy velük lehessenek – írja a Bors.

A korábban pénzügyi nyomozóként dolgozó férfi a gyilkosságot azóta is tagadja. Egy eljárási hibára hivatkozva kérte a szabadlábra helyezését, aminek a bíróság eleget is tett. A múlt héten szabadon távozhatott a büntetésvégrehajtó intézetből, hogy a jövőben szabadlábon védekezhessen. Az édesanya halála után a nagyszülők legfontosabb célja az volt, hogy a gyerekek hozzájuk kerülhessenek, ugyanis féltik őket Cs. Györgytől, hiszen nem tudják mire lehet képes értük. Most megszületett az a jogerős végzés, ami alapján Cs. György és Simsik Cynthia közös kislánya, Mia, valamint a sportolónő korábbi párkapcsolatából született fiú, Dominik velük maradhat.

“Ez már megváltoztathatatlan, ez ellen már semmit nem tud tenni. (…) Ha nem lett volna meg ez a végzés, oda vihette volna Miát, ahová csak akarta volna” – mondta el a lapnak a gyászoló édesapa.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top