nlc.hu
Család
Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelme képekben

Olyan szépek voltak együtt: Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelme képekben

A fél világ a szerelmükért szurkolt, de másodjára sem sikerült hosszútávon boldognak maradniuk együtt. Pedig ránézésre hatalmas volt a szerelem. Galériánkban egy lángoló szerelem pillanatfelvételei.
Jennifer Lopez és Ben Affleck

Amiről mostanáig csak találgatott a világ, immár hivatalossá vált. Jennifer Lopez és Ben Affleck másodjára sem maradnak együtt, a felmelegített káposzta esete sajnos az ő párosukra is érvényes.

Természetesen a találgatások már elkezdődtek, sokan Ben Affleck rendre visszatérő alkoholproblémáit okolják az újabb kudarcért. Mi ezt nem tudjuk, az azonban biztos, hogy a kettejük párosára jó volt ránézni.

JLo és Ben Affleck
Megnézem
Összes kép (8)

Galériánkban a Benniferként is ismert celebpáros második egymásra találásának szép pillanataira fókuszálunk. Az már a képek alapján is nyilvánvaló, hogy a munkájukban mindvégig támogatták egymást, rendszeresen mutatkoztak egymás premierjein és sajtóeseményein. De amikor épp nem a vörös szőnyegen parádéztak, olyankor is érzékelhető volt köztük a páratlan összhang.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top