nlc.hu
Család
Osztálykirándulás, avagy miként ne bolonduljunk meg rögtön a tanév elején

Osztálykirándulás, avagy miként ne bolonduljunk meg rögtön a tanév elején

Gyorsan elrepült a nyár, aztán mire kettőt pislogunk, már felteszik a kérdést az első szülői értekezleten: Hova menjünk osztálykirándulni?

Szinte lehetetlen évről évre olyan programot kitalálni, amiért minden gyerek tud lelkesedni, a pénzügyi keretekbe is belefér, és megszervezni sem lehetetlen küldetés. Most egy olyan helyet ajánlunk, ahol nemcsak a gyerekek fognak emlékezetes élményeket szerezni, a pedagógusokról is sok stresszt levesz, és a szülő is nyugodt lehet.

Osztálykirándulás, avagy miként ne bolonduljunk meg rögtön a tanév elején
A Bobo Fun Parkot a nyitása óta eltelt 3 évben egyre több osztály fedezi fel. Ez egy adrenalin aréna Alsópáhokon, a Balaton észak-nyugati csücskénél, ami ráadásul fedett és klimatizált, így sem egy afrikai ciklon, sem egy váratlan hidegfront nem húzza keresztül az előre eltervezett programot.

A Bobo Fun Park három szinten, összesen 3000 négyzetméteren kínál változatos programokat, nemcsak az alsós és felsős osztályoknak, de a középiskolásoknak is bőven tartogat kihívásokat. Szuperhősként felhőkarcolók tetején lehet lépdelni, 11 különféle interaktív mászófalon lehet versenyezni. Trambulinok, kötélpályák, ninja pálya, lézer labirintus, focipálya, VR szimulátor, és még hosszasan sorolhatnánk az attrakciókat. Itt a legmozgékonyabbak és a legfélősebbek egyaránt megtalálják azt, ami tökéletesen passzol a saját habitusukhoz. A játékok társaságban a legizgalmasabbak, talán olyanok is együtt örülnek, akik a hétköznapokon alig szólnak egymáshoz.

Osztálykirándulás, avagy miként ne bolonduljunk meg rögtön a tanév elején
A Bobo Fun Park animátorai felügyelik a gyerekek biztonságos játékát. Elveszni itt nem lehet, a park közepén megállva pedig szinte mindenre rálátni. Így könnyű belátni, hogy kevesebb aggódással lehozható a nap tanár oldalról is. Extra előny, hogy a gyerekek közösen elmerülnek egy-egy fizikai aktivitásban, és eszükbe sem jut egy sarokban ülve telefont nyomkodni.  

A Bobo Fun Park tömegközlekedéssel is megközelíthető, a saját busszal érkezőket ingyenes parkoló várja. A belépőjegyhez étkezés is kapcsolható. A 4 órás program mellé még akár valamit ki lehet találni a napba. A fáradtság garantált, de a vele járó élmények is. Lesz miről mesélni otthon!

Jövőre újra, ugyanitt? Kezeket fel, aki erre szavaz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top