nlc.hu
Család
12 éves bőnyi késelő sorsa

Továbbra sem merik kiengedni a 12 éves bőnyi késelőt

A bőnyi iskolai késelés során osztálytársát 25 centis késsel hátba szúró kislány javítóintézetben van.

A tavasszal egy bőnyi általános iskolában osztálytársát hátba szúró 12 éves kislány október végéig javítóintézetben marad – írja a 24.hu. Az ügyészség tájékoztatása szerint a bíróság döntött úgy, hogy a bőnyi iskolai késelés elkövetője letartóztatásban marad.

Illusztráció. MTI fotó: Cseke Csilla

Illusztráció. MTI fotó: Cseke Csilla

A 12 éves lány egy 25 centis konyhakéssel szúrta hátba

áldozatát a bőnyi Szent István Általános Iskolában. A megkéselt kislányt életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel vitték kórházba, szerencsére túlélte a támadást. A késelés elkövetője listát vezetett azokról, akikkel le akart számolni. A kislány a listáján pirossal azokat az osztálytársait jelölte meg, akiket meg akart ölni, a többieket pedig zölddel. Ezt a listát a rendőrség lefoglalta.

A késelés áldozata azért élte túl a támadást,

mert már a mentőhelikopterben vérátömlesztést kapott. Mirella először nem akart visszamenni a suliba, ahol a támadás érte, de később meggondolta a dolgot. B. Katalin előzetes letartóztatását egy budapesti javítóintézetben tölti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top