nlc.hu
Család
Ábel Anita: „Életemben nem volt ilyen nehéz lelkileg”

Ábel Anita: „Életemben nem volt ilyen nehéz lelkileg”

A tévés elismeri, nem viseli jól azt a típusú elengedést, amiben most része van.
Ábel Anita

Ábel Anita, aki a közelmúltban saját műsort kapott a Palikék világa by Manna Youtube-csatornán, vendégeivel  – Puskás-Dallos Bogival, Holdampf Lindával és Tornóczky Anitával – a gyerekvállalás témakörét igyekezett körbejárni. A tévés bevallotta, nehéz időszakon megy keresztül 16 éves lányával. „Ugye, nekem 16 éves a lányom és életemben nem volt ilyen nehéz lelkileg, mint most ez az elengedés.”

Hozzátette, olyan időszakban van kamasz gyermekével, amire senki sem tudta őt igazán felkészíteni.

Nyilván, amikor egy gyerek kicsi, ellátod. Életben tartod, és te vagy neki a legfontosabb, belőled merít. Ez sokáig így van, aztán eljön az a pont, amikor önálló életet kezd.

Mint mondja, nehezen dolgozza fel, hogy lányának már nincs akkora szüksége rá. „Aztán persze ez megváltozik, és visszajön, de kibekkelni ezt az időszakot baromi nehéz” – vallotta be.

Ábel Anita a beszélgetés során még kitért rá, nehezére esik választ találni olyan kérdésekre, hogy például:

Hogy óvja meg a lányát, miközben nem szabad megóvnia? Hogy legyen úgy társ mellette, hogy megélhesse tinédzserkorát?

 

„Szokták mondani, hogy kis gyerek, kis gond, nagy gyerek, nagy gond. Ez sem teljesen igaz, inkább nekünk, szülőknek nagyon gond, hogy hogyan tudunk ehhez hozzáállni” – idézi a Blikk a tévést.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top