nlc.hu
Család
12 évig videózta az iskolakezdés napján a lányát

Megható történet egy apáról, aki minden szeptember elsején videót készített a lányáról

Hatéves még orvos akart lenni a kislány, de vajon milyen szakma mellett voksolt 18 évesen? A videóból kiderül!

Egy édesapa különleges hagyományt teremtett 12 évvel ezelőtt. A családfő minden iskolakezdéskor beleültette lányát egy öblös fotelbe, és megkérdezte tőle, hogy mi szeretne lenni felnőttként.  “Orvos!”- vágta rá hatévesen Elizabeth, aki az évek alatt hosszan kitartott a döntése mellett, olyannyira, hogy kétszer is a  “nyitott szívműtéteket végző doktor” állt nála az első helyen. De volt, hogy tanár, vagy pincérnő szerepelt az álmai között. 

Kislány hatévesen és gimisként

Elizabeth hatévesen és 18 esztendősen

2024 szeptemberében Elizabeth az utolsó évét kezdte meg a gimnáziumban, így érhető, hogy az édesapja hangja olykor elcsuklott, a videó készítése alatt. Hogy mi szerepel most a fiatalnő céljai között, mint munka? Nos, a 18 éves  lány nem távolodott el nagyon attól, amit a legelső videójában mondott. “Fizikoterapeuta és nővér szeretnék lenni”- mondta mosolyogva a lány, akit a 12. évfolyam első napjára is úgy engedett el otthonról az édesapja, ahogyan eddig mindig. “Anyu és apu nagyon szeret téged. Mindennél jobban büszkék vagyunk rád!” – szólt lányához az elérzékenyült apa.

“Apu, most sírni fogsz?!”– kérdezte a lánya.  Ezt a videót látnod kell!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top