nlc.hu
Család
Sallai Nóra és kisfia kórházi kezelése

Sallai Nóra családja két kórház közt ingázva tölti a napokat

Sallai Nóra és kisfia más-más kórházban küzd az életéért, nehéz időket él meg a család.

Súlyos autóbalesetben sérült meg pénteken Sallai Nóra és kisfia, mindkettejüket életveszélyes állapotban szállították kórházba. A színésznő állapota jelenleg válságos, mélyaltatásban tartják egy fővárosi kórház intenzív osztályán. Sallai a Blikk szerint egy műtéten már túlesett ám hosszabb idő szükségeltetik ahhoz, hogy az orvosok is lássák, miként folytassák a kezelést.

Sallai Nóra családja két kórház közt ingázva tölti a napokat

Nóri és a kisfia eközben más-más kórházban fekszik

– férje, édesanyja és testvére most folyamatosan köztük ingázik. Informátoruk szerint a családtagok bíznak az orvosokban és az isteni gondviselésben, reménykednek. Sallai Nórának eközben szerda és csütörtök délutánra is irányított véradást szerveztek, miközben már kedden is sokan a színésznő miatt vállalták a véradást. A kedden levett vér már meg is érkezett a kórházba.

A Jóban-Rosszban színésznőjeként megismert

Sallai Alsónémedi egyik mellékutcájáról fordult ki a főútra, ahol egy nagy sebességgel érkező BMW Opeljének bal oldalába csapódott. A felborult autóban rekedt színésznő és kisfia súlyos sérüléseket szenvedett, a gyereket a helyszínen járókelők élesztették újra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top