nlc.hu
Család
Ez a rendőrség hivatalos közleménye Sallai Nóra borzalmas balesetéről

Ez a rendőrség hivatalos közleménye Sallai Nóra borzalmas balesetéről

A rendőrség eljárást indított Sallai Nóra balesetével kapcsolatban.

Az egész színészszakma és az ország összefogott a Jóban Rosszban egykori színésznőjéért, Sallai Nóráért, aki pénteken kisfiával együtt szörnyű autóbalesetet szenvedett. A színésznőt 5 éves kisfiával együtt azóta is válságos állapotban ápolják a kórházban. Autójukba egy BMW csapódott akkora erővel, hogy a kocsijuk felborult. 

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

Egy helyszínen tartózkodó és a balesetet is látó 15 éves fiatal lány szerint a kisfiúnak, amikor megtalálták, már nem volt pulzusa, többször is újraélesztették. A színésznőnek pedig ömlött a fejéből a vér, amit egy fáslival próbáltak megfékezni. Majd miután kiszedték az autóból, a földre fektették és stabil oldalfekvésbe helyezték, mivel vért köhögött fel. Az ütközés ugyanis olyan hatalmas erejű volt, hogy a színésznő több, rendkívül súlyos sérülést szenvedett. Műtétek sorozata vár rá az elkövetkező napokban, mindehhez azonban sürgősen vérre van szüksége. A mai napon a Duna Plázában várják az önkéntes véradókat.

Itt a rendőrség hivatalos közleménye

A Ripost megkereste a balesettel kapcsolatban a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, akik hivatalos válaszukban azt is megírták, hogy az elsődleges információk alapján a baleset oka az elsőbbség meg nem adása volt, a körülményeket pedig szakértők bevonásával vizsgálják.

„Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy az Ön által említett baleset körülményeit – amelynek oka az elsődleges adatok szerint az elsőbbség meg nem adása volt – a Dabasi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja. Az eljárás közúti baleset gondatlan okozásának bűntette miatt indult. Tájékoztatom továbbá, hogy válaszadásunk időpontjáig gyanúsítotti kihallgatásra nem került sor. Az eljárás jelenlegi szakaszában nem áll módunkban bővebb információt adni” – állt a rendőrség hivatalos közleményében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top