Íme az első fotók Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi olaszországi esküvőjéről!

F. B. | 2024. Október 03.
Három varázslatos ruhát is magára öltött a Stranger Things színésznője, aki másodszorra állt oltár elé férjével, Jon Bon Jovi fiával.

Ismét oltár elé állt Millie Bobby Brown, most azonban nem egy szűk családi esemény keretében. A Finzében tartott nagy napról megérkeztek az első fotók is, amelyen feltűnik férje híres édesapja, Jon Bon Jovi is. 

Fotó: Getty Images

A 20 éves sorozatsztár májusban már összekötötte életét a híres rocksztár fiával, Jake Bongiovi-val, ám az egy meghitt, szűk körű esemény volt Amerikában, szöges ellentéte annak a bulinak, amit a napokban tartottak. 

„A második esküvő hatalmas lesz. Minden híres ismerősük, köztük Milly Stranger Things-béli kollégái is Firenzébe repülnek, hogy ott lehessenek” – mondta egy informátor a Page Six-nek még az esküvő előtt.

Mindezek mellett, ha hinni lehet az értesüléseknek, úgy tudni, hogy a hangulatot egy híres angol énekesnő emelte a tetőfokra, kinek nevét egyelőre még homály fedi. 

Gyönyörű menyasszony volt

A kiposztolt fotók alapján ami már bizonyos, hogy a boldog ara legalább három ruhát öltött fel a “második” nagy napján, elsőként egy gyönyörű hercegnőset, majd egy testre simulósat, később pedig egy szexi darabot viselt. 

Exit mobile version