nlc.hu
Család
Íme az első fotók Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi olaszországi esküvőjéről

Íme az első fotók Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi olaszországi esküvőjéről!

Három varázslatos ruhát is magára öltött a Stranger Things színésznője, aki másodszorra állt oltár elé férjével, Jon Bon Jovi fiával.

Ismét oltár elé állt Millie Bobby Brown, most azonban nem egy szűk családi esemény keretében. A Finzében tartott nagy napról megérkeztek az első fotók is, amelyen feltűnik férje híres édesapja, Jon Bon Jovi is. 

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

A 20 éves sorozatsztár májusban már összekötötte életét a híres rocksztár fiával, Jake Bongiovi-val, ám az egy meghitt, szűk körű esemény volt Amerikában, szöges ellentéte annak a bulinak, amit a napokban tartottak. 

„A második esküvő hatalmas lesz. Minden híres ismerősük, köztük Milly Stranger Things-béli kollégái is Firenzébe repülnek, hogy ott lehessenek” – mondta egy informátor a Page Six-nek még az esküvő előtt.

Mindezek mellett, ha hinni lehet az értesüléseknek, úgy tudni, hogy a hangulatot egy híres angol énekesnő emelte a tetőfokra, kinek nevét egyelőre még homály fedi. 

Gyönyörű menyasszony volt

A kiposztolt fotók alapján ami már bizonyos, hogy a boldog ara legalább három ruhát öltött fel a “második” nagy napján, elsőként egy gyönyörű hercegnőset, majd egy testre simulósat, később pedig egy szexi darabot viselt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top