nlc.hu
Sztárok
Összeházasodott Millie Bobby Brown és Jon Bon Jovi fia

Titokban összeházasodott Millie Bobby Brown és Jon Bon Jovi fia

Múlt hétvégén titokban összeházasodott Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi. A ceremóniát titokban, szűk családi körben tartották meg.

Összeházasodott teljes titokban a Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown és Jon Bon Jovi fia, a modell Jake Bongiovi, írja a The Sun.

Az információt a pár egy közeli barátja osztotta meg, elmondása szerint az eseményre az Egyesült Államokban került sor a múlt hétvégén családi közben, ahol többek között Jon Bon Jovi is jelen volt. Állítólag tervben van egy nagyszabású ceremónia is majd valamikor az év folyamán.

A pár még 2021-ben kezdett egymással randizni, és tavaly tavasszal jegyezték el egymást. A lánykérés nem ment zökkenőmentesen: „A gyűrűt az ujjamra húzta, és amikor meg akartam neki mutatni, leesett az ujjamról, mintha egy filmjelenet lett volna” – mesélte a színésznő. Korábban azt mondták, közösen tervezik az esküvőt, mindketten részt vesznek a folyamatban és egyáltalán nem élik meg stresszként, inkább boldog izgatottsággal tölti el őket és minden másodpercét élvezik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top