nlc.hu
Család
Szadista üllői házaspár kislánya

Verte és futtatta a nő kislányát egy üllői pár

A kislánynak az udvaron kellett futnia büntetésből, rendszeresen meg is alázták a gyermekbántalmazás elkövetői.

A Monori Járási Ügyészség egy nő és a férje ellen emelt vádat, miután rendszeres jelleggel bántalmaztak egy kislányt Üllőn – közölte az Ügyészség. A gyerek a nő korábbi kapcsolatából született, az új férj viszont ellenséges és erőszakos volt vele. Az nő is igazodott férjéhez a gyermekbántalmazás elkövetése során, mert nem akarta, hogy az megharagudjon rá. Mindez súlyos érzelmi és testi bántalmazásig fajult.

Verte és futtatta a nő kislányát egy üllői pár

Az idén tíz éves kislány mindössze öt éves volt,

amikor anyja feleségül ment új párjához. Az  viszont a kezdetektől fogva ellenszenvvel viszonyult a gyerekhez. 2020-ban született közös gyermekükkel mindig jól bántak, az ekkor 6 éves lánykával egyáltalán nem. Az addig velük élő nagymama ekkor költözött el, innentől súlyosan bántalmazták a kislányt. A kislány a pár szerint túlsúlyos volt, ezért a hűtőt is elzárták előle. A valójában normális testalkatú lányt a házból kizárva az udvaron is futtatták. Volt, hogy udvart takaríttattak vele, megalázásán szórakoztak.

A nő egyszer azért verte meg a saját lányát

egy fakanállal, mert más gyerekekkel játszott, az ütések nyomot hagytak a gyermek combjain. A bántalmazás nyomait észrevette a gyámügy, a lányt kiemelték a családból. A pár kegyetlen bánásmódja, fizikai és érzelmi bántalmazása a kislányt traumatizálta, érzelmi, pszichés fejlődését súlyosan veszélyeztette. A gyerek ez után nevelőszülőkhöz került.

A nő és férje ellen kiskorú veszélyeztetésének bűntette,

az anya ellen pedig védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Monori Járási Ügyészség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top