nlc.hu
Család
Legkeresettebb női bűnöző

Egész Európa ezt a női bűnözőt keresi – akár egy modell, de rémisztő bűnlajstroma van

Tania Gomez jelenleg az egyik legkeresettebb női bűnöző Európában.
Tania Gomez

Lelkes állatvédőnek ismerték a helyiek Tania Gomezt, pedig a gyanú szerint kábítószert szállított, és ha kellett, a pénzmosásban is aktívan részt vett Svédországban. A 32 éves, modellnek is simán beillő, feltörekvő influenszert 3 éve már az Europol is keresi, de egyelőre eredménytelenül – írja az Index.

A stockholmi Tania Gomez tehát jelenleg a legkeresettebb női bűnöző Európában a szlovák Eva Zámečníková mellett (az üzletasszony meg akarta öletni a férjét), 43 férfin kívül őket is körözi az Europol.

A svédországi influenszert súlyos, kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények és súlyos pénzmosás miatt keresik 2021. március óta. Gomez kapcsolatban áll egy stockholmi bűnszervezettel, ahol az volt a szerepe, hogy nagy mennyiségű kábítószert és pénzt hozott és szállított. 

A fiatal nőt amúgy korábban már elítélték bolti lopásért, ittas vezetésért, kábítószerrel kapcsolatos bűncselekményekért és két esetben testi sértésért, de eddig megúszta a börtönt.

Kiemelt fotó forrása: Becker’s Casual History / YouTube 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top