Kiderült egy felmérésből, mi a nők szexuális fantáziája

CS.Á. | 2024. Október 27.
Izgalmas eredményekre jutott egy friss felmérés.

Egy szexológus szerint a nők szexuális fantáziája egyre színesebb és bátrabb, jóval túlmutatva azon, amit a romantikus regények vagy filmek sugallnak. Egy, a közelmúltban végzett felmérés pedig kimutatta, hogy a nők 77%-a fantáziál édeshármasról, pedig ez régebben inkább a férfiak körében volt népszerű. Az eredmények arról tanúskodnak, hogy a nők egyre jobban szeretnék kipróbálni magukat különböző szerepekben, ahol a kíváncsiság és a felfedezés ösztönző ereje dominál.

A fiatalabb korosztály, különösen a 18-34 évesek körében kimondottan népszerűek még a durvább, dominánsabb forgatókönyvek is, a felmérés szerint a nők  52%-a szívesen néz ilyen tartalmat.

Fotó: GettyImages

Tracey Cox szakértő szerint ez a fajta szerepjáték nem csupán izgalmas lehet, hanem segíthet a nőknek, hogy saját határaikat felfedezzék, miközben megtapasztalják a teljes odaadás vagy az irányítás élvezetét. A modern női szexualitás egyik központi kérdése a kontrollal való játék, nem csoda tehát, hogy az ilyen tartalmak egyre népszerűbbek.

Bár a fantáziák sokszínűsége egyértelműen növekszik, az intimitás iránti vágy még mindig meghatározó. A felmérésben részt vevő nők több mint fele számolt be arról, hogy több romantikára vágyik és szívesen látná ennek megjelenését a médiában is. 

via

Exit mobile version