Család

Aktív életmódot élsz? Így védd meg sportruháid anyagát és hosszantartó frissességét!(x)

Napjainkban az aktív életmód nemcsak egészségünk szempontjából fontos – a sportos életvitel divattá is vált, ahogy az a törekvés is, hogy folyamatosan próbálunk változtatni szokásainkon az egészségesebb élet érdekében. Ám ahogy a testmozgás trend lett, úgy a sportruházat egyedi divatja is kialakult.

A rendszeres edzés, a testmozgás vagy akár az egyszerű szabadtéri séták azonban a ruhák gyorsabb elhasználódását eredményezhetik, ezért rendkívül fontos, hogy ezeket a ruhákat megfelelően ápoljuk. Nemcsak azért, mert így tovább hordhatjuk őket, hanem azért is, mert egy friss illatú, szép és kényelmes ruhában sokkal jobb közérzettel tudunk sportolni.

A Lenor Unstoppables illatgyöngyei nem károsítják az anyagot, így a tökéletesen alkalmasak sport- és egyéb, funkcionális ruhák mosására, amelyek erősebben igénybe vett felhasználásuk miatt gyorsabban magukba szívják a kellemetlen szagokat.

Béres Alexandra is szereti, ha a sportruhája is friss, finom illatú, ezért nemrég kipróbálta, nézzétek csak!

A Lenor Unstoppables illatgyöngyök 4 változatban kaphatók: Fresh, Lavish, Dreams és Spring

És hogyan használd?

Szórd a gyöngyöt a mosógép dobjába, tedd bele a ruhákat és a mosószert. A gyöngyök feloldódnak a mosás alatt, és átitatják illatukkal a ruha anyagát, folyamatos frissességet biztosítva egészen a következő mosásig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top