Család

Bevált az Apamódszer! – Az apák megoldásai kiállták a kommentelők próbáját (x)

2020-ban fordult egyet velünk a világ, és ez igaz a családokra is. Sokaknál osztályterem lett a a gyerekszobából. Van, ahol a nappali lett az új tárgyaló. És úgy tűnik, sok apából lett „feltaláló” – ahogy egyre több időt töltöttek otthon, egyre több új helyzetben kellett feltalálniuk magukat, és egyedi, kreatív megoldásokat kiötölniük.

Bevált az Apamódszer! – Az apák megoldásai kiállták a kommentelők próbáját (x)
Ezeket a gyereknevelési találmányokat hívja Tilla és Mesterházi Dávid Apamódszernek – az apák néha rögtönzött, néha sok agyalás útján kreált, de a megszokottól mindenképpen eltérő módszereit értik alatta. Tilla, akit ritkán látunk apaszerepben, és Dávid, aki viszont már rutinos apavlogger, arra a kérdésre keresték a választ a Telekommal közös kampányukban, hogy vajon van-e minden helyzetre ilyen apa-féle megoldás.

Bevált az Apamódszer! – Az apák megoldásai kiállták a kommentelők próbáját (x)
Így indult útjára az Apamódszer-kihívás: a két apa a követőitől kért be minél keményebb feladatokat, amelyekre aztán a problémákat kreatívan megoldó, meglepő saját Apamódszereket hoztak. Hogy mennyire lettek meglepőek? Tilla például hajvasalóval simította ki pár mozdulattal a fia ingjét, és Insta-filterből csinált pár kattintással Halloween-jelmezt. Dávid drónok segítségével még Eratoszthenész szitáját is simán megtanította gyerekeinek, és olyan jól sikerült a sárkányszárnyas bringaötlete, hogy a kicsik elgondolkodtak rajta: mi lesz, ha tényleg a felhők közé szállnak a bicajjal. Még több izgalmas Apamódszerért katt a videóra!

 

 

És hogy mit vigyünk ebből haza magunkkal? A hajvasalós trükköt mindenképp! Na de komolyra fordítva a szót: nem kell ahhoz apának lennünk, hogy legyen egy jó ötletünk. Elég, ha kicsit elfelejtjük a bevált és elvárt módszereket, és elkezdünk helyette valami sajátot keresni. Bármire is jutunk, a Telekom korlátlan mobilnetére mindig számíthatunk a megoldásban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top