nlc.hu
Egészség
Természetes támogatás a védekezõképességhez

Természetes támogatás a védekezõképességhez

A néphiedelemben is sok praktikát találunk, melyek támogathatják a védekezõrendszerünket. Ezek általában nagyon egyszerûnek tûnnek, de nem mind kellemes.






1.) Hidegzuhany 
Biztosan mindenki hallott már róla, hogy nagyon egészséges, ha a napi tisztálkodást egy pár másodperces hidegzuhannyal fejezzük be. Ez köztudottan frissíti a vérkeringést, valamint összehúzza a bőr pórusait és a sejtek oxigén és tápanyag ellátása javul. Ám ennek ellenére kevesen alkalmazzuk, hiszen olyan érzés, mintha ezer tűvel szurkálnák meg a testünket.



2.) Citrom 




Ki ne tudná, hogy ez a déli gyümölcs rengeteg C-vitamint tartalmaz, mely elengedhetetlen szervezetünk számára. A megfázásos betegségek egyik leghatékonyabb természetes ellenszere, mely C-vitamin tartalmával tűnik ki. Ám, ha a forró teába csöpögtetjük a levét, akkor azzal pont a lényeget, a vitamin jótékony hatását veszíti el. Magában enni viszont nem kimondottan kellemes, hiszen borzalmasan savanyú és csípi a szánkat, ráadásul a fogzománcunkat is megtámadhatja.








3.) Fokhagyma

 
Nagyon közkedvelt ételízesítő, ráadásul számos jó hatással van a szervezetünkre. Legismertebb ezek közül a fokhagyma érrendszerre gyakorolt pozitív hatása, azonban mindezzel együtt jár a kellemetlen lehellet, esetleg az, hogy másnap a bőrön át „kipárolog” amelynek szaga kifejezetten visszataszító környezetünk számára.



Ha nem szeretünk dideregni, savanyút enni, vagy kellemetlen szagokat árasztva emberek közé menni, ma már más megoldást is találunk szervezetünk védelmi vonalainak támogatásához – fogyasszunk minden reggel Actimelt®, mely finom támogatást nyújthat a természetes védekezőképességhez. Habár ehhez le kell szaladnunk a boltba, de mint tudjuk egy kis testmozgás nem árt!

Actimel® – a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként.

További információ a termékről: www.actimel.hu  






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top