nlc.hu
Egészség
A ginseng erejével

A ginseng erejével

A ginsenget (Panax ginseng, C. A. Meyer) Kínában és Délkelet-Ázsiában már több mint 4000 éve használják a legkülönfélébb betegségek gyógyítására és megelõzésére.





A hagyományos kínai gyógyászatban mindig rendkívül nagyra becsülték, a legjelentősebb „királyi” gyógynövénynek tartották. A mai modern korban bebizonyosodott, hogy a ginsengben levő anyagok fontos adaptogének.
Az adaptogének olyan természetes anyagok, amelyek normalizálják a szervezet működését, és növelik a stressztűrőképességét.
A ginseng nemcsak azáltal figyelemre méltó, hogy egészségügyi panaszok széles körét képes gyógyítani (a Panax egyébként azt jelenti, hogy mindent gyógyító), hanem azáltal is, hogy ideális az ember egészségének, általános testi és lelki ellenállóképességének erősítésére. Summa summarum a ginseng tökéletes eszköz a teljes emberi szervezet harmóniájának megőrzésére és erősítésére.

A G115-ként jelölt ginsengkivonat külön figyelmet érdemel. Teljesen természetes, standardizált kivonat a legjobb minőségű fehér ginsengből, amelyet az elmúlt harminc évben számos klinikai vizsgálatoknak vetettek alá. A klinikai vizsgálatok eredményei alapján bebizonyosodott, hogy a ginseng G115 egyszerű és hatékony módszert kínál arra, hogyan szabaduljunk meg a fáradtságtól, pótoljuk a hiányzó energiát, kezeljük jobban a stresszhelyzeteket, javítsuk a sportolók és menedzserek csúcsteljesítményeit, vagy éljünk egyszerűen egészséges életet, tele vitalitással, energiával és elégedettséggel.

A ginseng G115 kivonat hatásai





• Fokozza a sejtek oxigénfelhasználását, és ezzel lehetővé teszi, hogy nagyobb igénybevétel esetén a test több energiát nyerjen.
• Stresszterheléssel járó tevékenységek után lerövidíti a szervezet regenerálódásához szükséges időt.
• Csökkenti a tejsav által okozott fáradtságot, és segít, hogy a test hatékonyabban használja fel a rendelkezésre álló energiatartalékot.

Magyarországon a G115 standardizált ginsengkivonatot a Pharmaton Vital kapszulában találod meg. A Pharmaton Vital nemcsak ginsenget, hanem a szervezet számára szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmaz. Minden kapszulában ugyanannyit és ugyanolyan minőségűt.






Ha tehát fáradtsággal, kimerültséggel küzdesz, ha összecsaptak a hullámok a fejed felett, ha túlterhelt vagy és stresszhatások érnek, ha munka mellett tanulsz vagy csak egyszerűen nem érzed magad elég életerősnek és energikusnak, kérj egy ingyenes “Küzdelem a fáradtság ellen” című 32 oldalas információs füzetet, amelyben számos tanácsot, és érdekességet találsz a fáradtsággal és kezelésével, a ginseng G115-tel és a Pharmaton Vitallal kapcsolatban.


Hozd magad Te is csúcsformába!


Kérem a “Küzdelem a fáradtság ellen”  információs füzetet! »









A Pharmaton Vital kapszula recept nélkül kapható, egészségpénztárban elszámolható gyógyszer.
A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!



 





 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top