nlc.hu
Egészség
Hozd a legjobb formád!

Hozd a legjobb formád!

Ugye Te is ismersz olyan embereket, akik mindig jókedélyûek, akik minden gondjuk, bajuk ellenére életerõsek és energikusak. De jó lenne ilyennek lenni! Tudtad, hogy a jó közérzet, a vitalitás s így az életminõséged is javulhat?

Ha hasonló problémával küzdesz, ez a vizsgálat számodra is érdekes lehet.
450 egészséges férfit és nőt véletlenszerűen két csoportba osztottak. Az egyik csoport a vitaminokból, nyomelemekből, ásványi anyagokból és a standardizált ginsengkivonatból (G115) álló kombinációt kapta, míg a másik csoport placebot kapott. A vizsgálatot kettős vak elrendezésben végezték, tehát sem a vizsgálóorvos, sem a vizsgálati alany nem tudta, hogy mit kapott.

A klinikai vizsgálat három hónapig tartott. Ebben az időszakban a vizsgálati alanyok két standardizált, többválasztásos kérdőívet töltöttek ki. Az első kérdőív az egyén testi és lelki állapotával foglalkozott, mint pl. a félelem, a depresszió, közérzet, egészség és vitalitás. A másikban a fáradtsággal, a figyelemmel kapcsolatban kérdezték a vizsgálati alanyokat.







Szignifikáns javulás
A vizsgálat eredménye szignifikáns volt. A vizsgálat elején valamennyi résztvevő egészségi állapota jó volt, de azok vitalitása, akik a ginsengkivonatot (G115®) is tartalmazó Pharmaton Vital kapszulát kapták, jelentős mértékben megnövekedett. Sőt a Pharmaton Vital-csoport tagjainak a figyelme is jelentősen javult és kevésbé érezték az idő nyomását, jobban ki tudtak kapcsolódni és jobban tudták élvezni az életet.

A vitalitás tehát a test speciális alkotóelemeinek helyes kombinációjától függ. Az életfontosságú vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok és a standardizált ginsengkivonat (G115®) együtt központi szerepet játszanak, és a Pharmaton Vital kapszula mindezen tápanyagokat tartalmazza!

Forrás: Wiklund I Karlberg J Lund B (1994); A double-blind comparison of the effect on quality of life of a combination of vital substances including standardized ginseng G 115 and placebo. Curr Ther Res 55 (1), 32-42

Győzödj meg róla Te is!
Ha további információkat szeretnél megtudni a G115 ginsengkivonatról és a Pharmaton Vitalról, a fáradtságról és a kezelési módokról, kérj egy ingyenes, 32 oldalas „Küzdelem a fáradtság ellen” című információs füzetet, és hozd magad csúcsformába!

Kérem a “Küzdelem a fáradtság ellen”  információs füzetet! »






A Pharmaton Vital kapszula recept nélkül kapható, egészségpénztárban elszámolható gyógyszer.
A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top