Egészség

Mindentudó ginseng

A ginsenget több ezer éve használják gyógyításra, mert olyan természetes anyagokat tartalmaz, amelyek normalizálják a szervezet mûködését, erõsítik a testi és lelki ellenálló képességet.

A ginseng Kelet-Ázsiában, például Kínában őshonos növény, a belőle készült gyógykészítményekhez a hatéves növények gyökerét használják fel. A ginseng javítja agysejtjeink oxigénfelvevő képességét, az izmok oxigénfelhasználásának hatásfokát, valamint a szív anyagcseréjét, ezáltal fokozva a szellemi és a fizikai teljesítményt.

Bár ginsenget sokféle formában lehet vásárolni, a legcélszerűbb azonban az ún. standardizált hatóanyagú ginszengkészítményeket fogyasztani, mert csak ekkor garantált, hogy pontosan a szükséges mennyiségű és minőségű hatóanyagot juttatjuk a szervezetünkbe. A Pharmaton Vital kapszula G115 ginsengkivonatot tartalmaz standardizált formában.





A G115 ginsengkivonat nem hat azonnal, a kifejtett hatás viszont hosszú távú. A tudományos kutatások bizonyították, hogy a G115 az optimális hatást 6–8 hetes kúra után érte el. A legrövidebb kúrának is 2–4 hétig kell tartania.
A G115-re hosszabb használat esetén sem lehet rászokni. Ráadásul az illetékes hatóságok megállapították, hogy a G115-nek nincs doppinghatása. Így tehát sportolók is használhatják, akár közvetlenül a rajt előtt is. Emellett hatékony védelmet nyújt a szabad gyökök ellen, csökkenti a fizikai fáradtság kipihenéséhez szükséges időt. Javítja a gondolkodást, a koncentrációt, az emlékezetet és a tanulási képességet, serkenti az immunrendszert és növeli a legkülönfélébb kórokozókkal szembeni ellenálló képességet.

A ginseng alkalmazását, annak G115 kivonatát, amely megtalálható a Magyarországon gyógyszertárakban kapható Pharmaton® Vital-készítményben, gyógyító vagy megelőző céllal hosszú időn át, optimális esetben legalább 6–8 hétig ajánljuk.

Ha tehát fáradtsággal, kimerültséggel küzdesz, ha összecsaptak a hullámok a fejed felett, ha túlterhelt vagy és stresszhatások érnek, ha munka mellett tanulsz, vagy csak egyszerűen nem érzed magad elég életerősnek és energikusnak, kérj egy ingyenes, 32 oldalas „Küzdelem a fáradtság ellen” című információs füzetet, amelyben számos tanácsot és érdekességet találsz a fáradtsággal és kezelésével, a ginszeng G115 kivonattal és a Pharmaton Vitallal kapcsolatban. Hozd magad te is csúcsformába!

Kérem a „Küzdelem a fáradtság ellen”  információs füzetet! »








A Pharmaton Vital kapszula recept nélkül kapható, egészségpénztárban elszámolható gyógyszer.
A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top