A tej és a tejtermékek az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás fontos összetevői, mivel számtalan, a szervezetünk számára jól hasznosítható tápanyagot tartalmaznak. A tejtermékek fő alkotóelemeit a tejzsír, a tejfehérje, a tejcukor, a létfontosságú vitaminok, ásványi anyagok és a nyomelemek képezik. Vessünk egy pillantást ezen alkotóelemek jótékony hatására, hogy megtudjuk, miként járulnak hozzá szervezetünk vitális egyensúlyának megőrzéséhez.
A tejfehérje felébreszti a fáradt hámsejteket, táplálja a bőrt, ezáltal segít a ráncok kisimulásában. Az A-vitamin többek között bőrvédő, látásjavító, immunerősítő hatással rendelkezik, segíti a csontfejlődést, és a fertőzések elleni védelmet. A D-vitamin hozzájárul a kalcium jobb felszívódó képességéhez, a csontok és a fogak épségéhez . A B12-vitamin a vérképzésben, illetve a fehérjék és szénhidrátok anyagcseréjében nyújt támogatást.
Szervezetünknek pedig minden nap szüksége van olyan erőforrásra, amely segít fenntartani annak egészséges egyensúlyát.
A Janga Kaukázusi kefir+ egyedi termékösszetevőinek köszönhetően támogathatja szervezetünk vitalitásának megőrzését kiegyensúlyozott táplálkozás és testmozgás mellett, hogy így bátran vethessük magunkat az élet sűrűjébe.
A Janga Kaukázusi kefir+ ugyanis pre- és probiotikus kultúrák hozzáadásával készül. A probiotikus kultúra segíti emésztőrendszerünk és azon keresztül immunrendszerünk működését, a prebiotikumok pedig biztosítják a probiotikus baktériumok szaporodását.