nlc.hu
Egészség
Mit árul el a sztárok arca? – Szakértői vélemények

Mit árul el a sztárok arca? – Szakértői vélemények

Arcdiagnoszta és homeopata szakértőink három sztár arcát elemezték.
 Arnold Schwarzenegger (62)

Mit árul el a sztárok arca? - Szakértőink eláruljákKalifornia kormányzójának széles és négyszögletes arca sok működő tesztoszteront és domináns alkatot jelent. Igazi alfahím, nem csoda, hogy annyira illett rá Terminátor szerepe. (Filmjei: Ovizsaru, Vörös zsaru, Junior, Az utolsó akcióhős, Ítéletnap, Ikrek)

Az arcdiagnoszta: Klasszikus kockafej! Született főnök. Vagyis rendszerető, szabálytisztelő, és Kalifornia kormányzójaként szabálybetartató is. Alacsonyan ülő, egyenes szemöldöke mutatja, hogy fontos számára a testi közelség. Egyenes szemöldök, egyenes ember, ami együtt jár a merevséggel. A neandervölgyi szemöldökcsont is arra utal, hogy kőkeményen rendet teremt maga körül.

A homeopata: gondterhelt arcának jót tenne egy kis ránctalanítás, Calcium fluoricummal kívül-belül kisimulna. A Silicea pedig segíthet abban, hogy erőteljes homloka a hajhiány miatt ne magasodjon tovább.

 Daniel Craig (47)

Mit árul el a sztárok arca? - Szakértőink eláruljákFérfias-csábos vonzereje leginkább a peteérés közeledtével hat a nőkre. Macsós, négyszögletes járomcsontja nem ígér örök hűséget, de azt igen, hogy jó géneket fog továbbadni. (Filmjei: Casino Royal – James Bond, Az arany iránytű, Invázió)

Az arcdiagnoszta: A dupla állkapocs rámenősséget, határozottságot sugall, amit ábrándos, kék szemekkel ellensúlyozott a természet. Titokzatos, energikus férfi. Az alacsony szemöldök egyértelműen mutatja, hogy fontos számára a testkontaktus, a szex és az agresszió. A keskeny felső ajak jelzi, hogy tulajdonosa nem sokat beszél, a széles alsó ajak arról árulkodik, hogy szívesen ad. Adja saját magát is, ami átjön a szerepein, ez a nőknél elért sikereinek kulcsa.

A homeopata: Szegény James Bond kicsit túlterheltnek, fáradtnak látszik.Talán a Kalium phosphoricum só segíthetne rajta, egy kiadós alvás kíséretében.

 Jack Nicholson (72)

Mit árul el a sztárok arca? - Szakértőink eláruljákŐskori vadászokra emlékeztető arca nem győzi meg a hűséges férjet kereső nőket. Nem csoda, a sármos színész még mindig szenvedélyesen száll virágról virágra. (Filmjei: Lesz ez még így se, Egy becsületbeli ügy, Batman, Az eastwicki boszorkányok, Ragyogás, Száll a kakukk fészkére)

Az arcdiagnoszta: Drámai, mefisztós szemöldöke zsiványságra enged követeztetni. Nem véletlen, hogy olyan jól játssza a sötét figurákat! Széles orrcimpája mutatja, hogy tele van energiával, nagyon aktív, és csakis a saját feje után megy. Nehezen irányítható típus. Az éles, vízszintes homlokredő arról mesél, hogy rengeteg erőszak van az életében. Szerencséje, hogy ezt a hajlamát kiélheti a szerepeiben.

A homeopata: Még egy ilyen bohém fickónak is fontos, hogy jól nézzen ki! A férfias kopaszodásán Silicea alkalmazásával tudna javítani, hogy a nők még sármosabbnak lássák a nagy nőcsábászt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top