Egészség

Komoly műtéten esett át Kate Middleton

A brit sajtó tagnap azzal vádolta a Kate-et, hogy műhajat hord. Ehelyett azonban olyasmire derült fény, amit a hercegnőnek eddig sikerült titokban tartania.

A brit bulvármagazinok tegnap arról cikkeztek, hogy Kate Middleton haját műtincsekkel teszik dúsabbá. A feltételezést egy friss fotóra alapozták, mely a hét közepén, egy jótékonysági vacsorán készült a hercegnőről. A képen egy néhány centis, világos vonal sejlik át Kate halántékánál, mely valóban úgy néz ki, mint egy hajbetoldás.

Kép: dailymail.co.uk
Kép: dailymail.co.uk

A palota sajtóosztálya azonban rövidesen reagált is a bulvárhírre. Leszögezték, hogy a hercegnő nem hord hajbetoldást, a halántékán egy műtéti heg látható. A tájékoztatás szerint Kate még gyermekkorában esett át egy nagyon komoly műtéten, melynek a mai napig is viseli a nyomát. Azt azonban, hogy pontosan milyen beavatkozásról volt szó, a szóvivő nem árulta el, mondván, hogy az magánügy.

A Daily Mail által megkérdezett John Scurr sebészorvos a heg külleméből kiindulva szinte kizártnak tartja, hogy daganatot távolítottak volna el Kate koponyájából. A szakember szerint a legvalószínűbb, hogy a hercegnő egy veszélyes érfejlődési rendellenességgel születhetett, és ezt korrigálták annak idején a műtéttel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top