nlc.hu
Egészség
Újdonság gyomorégés ellen: hűsítő enyhülés!

Újdonság gyomorégés ellen: hűsítő enyhülés!

Gyomorégés kínoz, és zavar a kellemetlen, keserű szájíz? Ha szeretnél megszabadulni a problémától, egy új gyógymód segítségével nemcsak kíméletesen szüntetheted meg a gyomorégést, de még kellemesen hűsít is!

Újdonság gyomorégés ellen: hűsítő enyhülés!Ha neked is ismerős a kellemetlen, égő érzés, és az étkezési szokásaid megváltoztatásával sem múltak el a tünetek, akkor vedd komolyan a problémát. A gyomorégés nagyon kellemetlen állapot.

Egyik lehetséges oka, hogy a nyelőcső és a gyomor közötti záróizom nem működik megfelelően, ezért a gyomorból a sav följuthat a nyelőcsőbe és ott kínzó tüneteket okozhat, melyeket égő fájdalom kísér. Tegyél ellene! Ma már számos kezelési mód, gyógyszer elérhető a patikákban recept nélkül, amelyek a tünetek enyhítését szolgálják.

Amennyiben kíméletes módon szeretnéd kezelni a tüneteket, akkor érdemes először gyomorsav-semlegesítő készítményt választanod. Ezen készítmények a tünetek jelentkezésekor szükség szerint alkalmazhatók, és helyileg, a gyomorban hatnak, így kevésbé terhelik meg a szervezeted. 

A legnépszerűbb gyomorsav-semlegesítő készítmény, a Rennie* mostantól új, Jégmenta változatban is kapható, amely innovatív összetételének köszönhetően kellemesen hűsít is. Ugyanakkor az új Rennie Jégmenta kíméletes segítség, hiszen helyileg hatva semlegesíti a felesleges savat. Gyorsan, akár 2 percen belül hatni kezd a gyomorban.

Újdonság gyomorégés ellen: hűsítő enyhülés!

Feltétlenül keresd fel orvosod, amennyiben a gyomorégés hosszabb időn át, gyakran visszatérő jelleggel jelentkezik!

 

Vény nélkül kapható gyógyszer.  *IMS PharmaTrend MAT 08/2011 magyarországi adatai alapján.

L.CC.Rennie.2011-12-16.0199

 

 

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,

 

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

 

gyógyszerészét!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top