Egészség

“Tartson többnek két mellnél” – nehéz L-es kosármérettel élni

Sok nő szeretne formás, nagy melleket – neki ilyen adatott, de emiatt nincs párja, nem kap magára ruhát és állandóan beszólnak neki.
Stephanie Fox

Stephanie Fox

Forrás: The Sun 

A 21 éves brit Stephanie Fox-ot 32K – európai méretezés szerint 70L – méretű óriásmellekkel áldotta meg a természet, ám ennek a legkevésbé sem örül. „Sok nő akar nagy melleket, de valójában ez egy rémálom” – mondta Stephanie a The Sunnak, ahol részletesen beszélt arról, milyen ilyen adottságokkal élni.

Ugyanitt elárulta, hogy általában férfi barátaival jár szórakozni, akik ilyenkor „testőrként” is funkcionálnak, hogy megvédjék a gátlástalan próbálkozásoktól. A férfiak szinte sohasem néznek a szemébe beszélgetés közben, a nők irigylik és gyakran bántják, ráadásul más nagymellű nőkhöz hasonlóan ő is folyamatos hátfájással küzd.

Naponta beszólnak neki az utcán

„A nők általában azt hiszik, hogy műmelleim vannak és pornószínésznőnek néznek. Még az idősebb hölgyek is állandóan beszólnak. Rázzák a fejüket, ha elmennek mellettem az utcán, és hallom, amint azt mondják: »Annyira látszik, hogy mű. Nézd, hogy büszkélkedik velük!« Próbálom viccesen felfogni, de néha nagyon bántó tud lenni.”

Stephanie 2010-ben szakított a legutóbbi barátjával, aki nem tudta elviselni, hogy barátnőjét állandóan megbámulják. Azóta nincs senkije, mivel saját bevallása szerint nem talál olyan férfit, aki a mellén túl őt magát is meglátja. „Olyan párt szeretnék, aki többnek tart két mellnél. Nyugodt, józan lány vagyok, szeretek nevetni, mégsem találok senkit.”

Inkább megtanult magára ruhát varrni

A lánynak 12 éves korában, hirtelen kezdtek drasztikusan nőni a keblei. Azt mondja, vélhetőleg  édesanyjától örökölte a hajlamot, ám neki is „csak” E kosaras mellei vannak, a nővérének viszont teljesen normál méret jutott. 

A fiatal nőnek komoly kihívást jelent egy-egy új melltartó beszerzése, hiszen ekkora méretet világszinten is kevés márka árusít. A ruhákkal annyiban könnyebb dolga van, hogy családjának ruhaüzlete van, és így bőven válogathat a holmik közül, melyeket azonban magára kell alakítania. Emiatt tanult meg varrni. Problémájára létezik műtéti megoldás, Stephanie azonban ezt a lehetőséget elveti.

Nálunk sem kapna magára melltartót

A Stephanie-hoz hasonló alkatú nőknek hazánkban sincs egyszerű dolga. Melltartót még az erre szakosodott üzletek is általában legfeljebb I kosárméretig árusítanak, a J, K és L kosármérettel rendelkezőknek inkább külföldi internetes áruházakban érdemes próbálkozniuk és reménykedni, hogy a postán kapott darab passzolni fog. A ruhavásárlás szintén kihívás, az átlagnál sokkal nagyobb keblű, de karcsú nők bizony nem spórolhatják meg a ruhák átalakításával járó pluszmunkát vagy a varrónő munkadíját.

A mellkisebbítő műtétek szinte minden hazai plasztikai klinikán elérhetők, az áruk ráadásul valamivel kedvezőbb, mint a mellnagyobbító beavatkozásoké, de még így sem olcsók: 400 000 – 700 000 forintba kerülnek.

„Kisebb ciciket akarok, de a férjem nem támogatja. Nem érti meg, hogy a nagy mellem mekkora teher a hátamnak. Félek, hogy pici mellel nem kellek neki” – írja egy olvasónk a Megsúgom oldalon.
Ha van véleményed, tapasztalatod a témában, írj az NLC titokfalára Te is! Kattints ide!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top