Egészség

Topless pózol a 14 gyerekes anya

A nyolcas ikrei születése után elhíresült Nadya Suleman sikeresen visszanyerte az alakját. És gondoskodott róla, hogy erről mindenki meggyőződhessen.
Nadya Suleman
Nadya Suleman

Az amerikai nőnek 2008-ban már 6 gyermeke volt, amikor úgy döntött, mesterséges megtermékenyítéssel újabb babákat vállal. Az eljárás annyira jól sikerült, hogy 2009 januárjában nyolcas ikreknek adott életet. Az „Octomom” néven is emlegetett Nadya ezt követően világhírű lett, többek között saját valóságshow-t is kapott az egyik amerikai tévécsatornán, amit kábeltévék nálunk is vetítettek.

A 36 éves nő most az amerikai Closer magazin hasábjain mutatja meg a testét, egy szál bugyiban. „A gyerekek születése után úgy nyertem vissza az alakomat, akár egy gumiszalag. Magam sem tudom, hogy csináltam” – nyilatkozta a lapnak a nő, aki elárulta azt is, hogy sohasem méregeti a súlyát és rengeteget eszik, viszont rendszeresen edz.

Nadya saját bevallása szerint csak és kizárólag a gyerekeinek él, 13 éve nem volt szexuális kapcsolata, az összes gyermeke mesterséges megtermékenyítéssel fogant. Azt mondja, addig folytatja az önmegtartóztatást, míg minden gyermeke be nem tölti a 18-at. „Tudom magamról, hogy szép vagyok, nem kell, hogy a férfiak győzködjenek róla” – jelentette ki.

A nő sokak szerint minimum őrült és súlyos feltűnési viszketegségben szenved. Ugyanakkor tény, hogy egyedül neveli 14 gyermekét, így a pucér fotózást is – a magamutogatás mellett – valószínűleg jó pénzért vállalta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top