Egészség

112 kilót fogyott, hogy rátaláljon a szerelem

Kevesebbre, mint a felére fogyott egy brit férfi 200 kilóról, hogy végre csajozhasson.

Több mint 100 kilót fogyott, hogy szóba álljanak vele a csajok„Sokkolt, amikor a Facebookon megláttam magamról egy képet, amit egy barátom tett fel. A kép valahogy rádöbbentett, hogy drasztikus változásra van szükségem – mondta a Matthew Briggs a brit Georgous magazinnak. – Amikor kövér voltam, felkeltem reggel, elmentem dolgozni, aztán este hazamentem, lefeküdtem és annyi. Most boldogabb és egészségesebb vagyok, mint valaha” – tette hozzá a most 88 kg-os fiatal pasi.

A fiatal férfi azt mondja, azért hízott meg ennyire, mert anyukája halála utáni szomorúságában  elkezdett  nagyon sokat enni: gyorséttermi kajákat és rengeteg jégkrémet, mindehhez cukros üdítőket ivott. Azt mondja, a fogyáshoz semmi különöset nem csinált, csak megváltoztatta az étrendjét: otthon főzött egészséges ételeket, és csatlakozott egy fogyiklubhoz.

„Nagyon vicces látni azoknak az embereknek az arcát, akikkel már régen nem találkoztam, senki nem ismer meg” – mesélte nevetve a 29 éves férfi. A fotókat elnézve ezen mi sem csodálkozunk. Matthew Briggs nemsokára ünnepli 30. születésnapját és hatalmas bulit akar csapni. „Azok a fotók majd felkerülhetnek a Facebookra, nem fognak zavarni” – tette hozzá büszkén.

Egy csaj sem nézett rá kettőnél többször, amikor meghízott. A szerelem szóba sem jöhetett az életében, de most azt mondja, már alig várja, hogy randizhasson.

A fiatal pasi egyébként a brit fogyiklubok legnagyobb idei „vesztese” a 112 kg-os fogyásával. Azóta ő maga is alapított egy klubot a fogyni vágyóknak, hogy a tanácsaival segíthessen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top