nlc.hu
Egészség
Hol a legjobb gyógyulni 2012-ben?

Hol a legjobb gyógyulni 2012-ben?

Idén nyolcadik alkalommal rendezi meg a leglátogatottabb hazai egészségügyi portál, a HáziPatika.com az "Év kórháza" szavazást. Közel kétszáz kórház közül választhatják ki az internetezők azt az állami finanszírozással működő egészségügyi intézményt, amelyet méltónak találnak a megtisztelő "Az év kórháza 2012" címre. A szavazás már elkezdődött, és december közepéig tart a www.evkorhaza.hu oldalon.

A leglátogatottabb hazai egészségügyi portál, a HáziPatika.com már nyolcadik alkalommal keresi Magyarország legszínvonalasabb intézményeit. Az elmúlt hét év igazolta, hogy az internetező közösségnek többet jelent az „Év kórháza” szavazás, mint egy egyszerű listaállítás. Azon kevés lehetőség egyike ez, ahol a magát újabb és újabb kihívásokkal szembetaláló hazai egészségügyi rendszer szereplői konkrét, mégis szubjektív visszajelzést kaphatnak munkájukról. Az is bebizonyosodott, hogy a betegek számára az „Év kórháza” a legjobb fórumot jelenti, hogy véleményt alkossanak a kórházakról, az ott dolgozók emberségéről, pontos és precíz munkavégzéséről.

Hol a legjobb gyógyulni 2012-ben?

A kétszáz legjobbja

A www.evkorhaza.hu oldalon több kategóriában – például orvos-szakmai színvonal, környezet, infrastruktúra, szakszemélyzet és ellátás – lehet minősíteni minden olyan fekvőbeteg-intézményt, amely állami finanszírozással működik. Idén több mint 200 kórház várja a voksokat.
A látogatók szavazatai alapján az egyes kategóriák legjobbjai mellett a portál az összesített abszolút győztest is kihirdeti, amely egy éven át viselheti a már patinásnak mondható, megtisztelő „Az év kórháza 2012” címet. Az eredményhirdetésre és a díjak átadására 2013 januárjában, nyilvános eseményen kerül majd sor.

Közösségi szavazás

Hol a legjobb gyógyulni 2012-ben?A szavazás tisztasága érdekében a tavalyi évhez hasonlóan idén is a legismertebb közösségi portál használatához kötik a szavazást: csak az alkothat véleményt a kórházakról, aki legalább 30 napja regisztrált a Facebookon. Az első olvasatra szigorúnak látszó kapcsolás azonban nem jelenthet különösebb akadályt az internetezőknek: a legfrissebb adatok szerint közel négymillió magyar használja a közösségi oldalt. Egy látogató több kórházra is voksolhat, és ennek tényét meg is oszthatja ismerőseivel.

A szavazás október 15-én indult, és december közepéig, azaz két hónapon át érhető el a www.evkorhaza.hu oldalon. Itt mindig megtekinthető az aktuális állás is, ráadásul az egyes intézmények fórumán a látogatók pozitív vagy negatív tapasztalataikat is megoszthatják egymással.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top