Egészség

Pókember mosta a gyerekkórház ablakát

Az ablakmosóbrigád gondolt egyet, és pókember-jelmezbe öltöztek egy amerikai kórházban, hogy meglepjék a beteg gyerekeket.

Pókember mosta a gyerekkórház ablakát„Annyira csodálatos volt látni, hogy mennyire örültek a gyerekek, és persze a szülők is” – írta a Facebook-oldalán a memphisi Le Bonheur Kórház egyik nővére, miután az ablaktisztítók aranyos meglepetéssel készültek a beteg gyerekeknek.

Népszerű szuperhősök ruhájába bújtak, így Amerika Kapitány és Pókember együtt mosták az üvegfelületeteket a teljesen ledöbbent gyereksereg örömére. A kis betegek állítólag nem is gondolták, hogy az ilyen elfoglalt szuperhősök a világ megmentése helyett inkább az ő kórházi ablakaikat tisztítják.

„A 17 hónapos lányom csak ült az ablak mellett és várta, hogy Pókember megmentse, nagyon izgatott volt” – meséli egy beteg kislány anyukája. Nekünk is nagyon tetszenek a jószívű ablakmosók, akik talán maguk is apukák.

Nem Pókember vagy Amerika Kapitány az egyetlen, aki beteg gyereket látogat meg. Még tavasszal Batman toppant be egy washingtoni gyerekkórházba, ahol szintén majd kibújtak a gyerekek a bőrükből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top