nlc.hu
Egészség
160 kilót fogyott az elszánt házaspár

160 kilót fogyott az elszánt házaspár

Együtt híztak meg, végül együtt is fogytak le. Még az ágyukat is kisebbre cserélte az amerikai házaspár.

„Sosem voltunk vékonyak, de a gyerekek után még többet szedtünk fel” – meséli Lori Olson. A feleség már majdnem 150 kiló volt, a férje valamivel több: 165 kilósan állt neki a közös diétának. Az orvosok ugyan mondták Lorinak, hogy a vérnyomása és a koleszterinszintje kritikus, sőt a saját házában alig tudott felmenni a lépcsőn, de a fordulópontot mégsem ez jelentette.

Lori és Ed előtte-utána
Lori és Ed előtte-utána
Forrás: Huffington Post

Mindketten azt gondolták, hogy több mint 50 kilót lefogyni lehetetlen, de végül egy tévében látott életmódkönyv adta a kezdő lökést, hátha sikerül. „Ed állt neki a változtatásnak, és amikor láttam pár hónap múlva a változást rajta, és azt, hogy nem éhezik, én is belevágtam” – mondja a most már alig 70 kilós feleség.

Kipakoltak mindent a hűtőből, és egyszerűen csirkére, halra, gyümölcsökre és zöldségekre cserélték a hamburgeres menüket. A fiukkal, Kyle-lal beiratkoztak egy edzőterembe, de először csak sétával indítottak. Heteken keresztül napi 20 perc séta a padon, aztán jöhettek a durvább gyakorlatok. Egy év alatt sikerült megszabadulniuk összesen 160 kilónyi feleslegtől.

„Egymás nélkül nem sikerült volna, jó, hogy közös cél lebegett a szemünk előtt, és meg tudtuk beszélni a nehézségeket – magyarázza Lori. – Még az ágyunkat is  lecseréltük, és elképesztő, hogy mennyivel kisebb az új ágya réginél!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top