Egészség

Prevenció és rehabilitáció – alternatív gyógymódok és kezelések

A betegségmegelőzés és egészségünk megőrzése mindannyiunk számára fontos. Ha pedig már bekövetkezett a baj, akkor sem mindegy, hol és hogyan gyógyulunk, regenerálódunk.

 

 A természet ellentétes erői segítik a gyógyulásunkat

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Itt van a nyár, végre eljött az ideje a szabadban töltött kikapcsolódásnak, margitszigeti futásnak és az egymásba érő nyári éjszakáknak. A bosszantó sérülések azonban – begipszelt kar, sínbe rakott boka vagy néhány óriáshorzsolás keresztülhúzhatja dédelgetett nyári terveinket.

Egy új módszer, a NaturMed Hotel Carbona szakértői által kidolgozott Termáljég Kúra a hideg és meleg ellentétes hatásaira építve gyorsítja fel a gyógyulásunkat.

 

 
A hévízi rádiumos termálvíz és gyógyiszap hatását egyéb, hideg és meleg hatású elemek egészítik ki, mint például a jégszauna, amely egy-két perc alatt hűti le a testet rendkívül hideg, mínusz 170 fok körüli hőmérsékletre. A hidegnek azonnali fájdalomcsillapító és gyógyító hatása van már egyszeri kezelés után is. A Carbona Termáljég Kúra további, évszázados tapasztalatokra épülő elemeket is tartalmaz, mint például az érfalakat erősítő Kneipp-taposó, valamint a kámforosan hűsítő Humino iszapfürdő a szaunák egész sora mellett. Miért pazarolnánk a nyarat várótermekre, orvosi szobákra, ha ehelyett a NaturMed Hotel Carbonában Hévízen nyaralva gyógyulhatunk?

 

A Carbona Termáljég Kúra összetétele

  • 3 éjszaka szállás bőséges büfé-félpanzióval
  • 1 x infraszauna
  • 3 x jégszauna
  • 1 x Humino fürdő
  • 1 x vitaminbomba
  • Termálvizes fürdőkúra
  • Gyógytea a masszázspihenőben
  • Fürdőrészleg korlátlan használata: élményfürdő, fedett sportuszoda (12,5 x 25 m), wellness-  medence, római korok hangulatát idéző termálmedencék, pezsgőfürdők, Kneipp-taposómedence Szauna-sziget: aromakamra, gőzfürdő, tepidárium, finn szauna, pihenőterem-használat
  • Fitneszterem-használat
  • Részvételi lehetőség a rekreációs és preventív csoportos sportprogramokon

Ár: 75 900 Ft/fő ártól
Érvényes: 2013. április 1. – 2013. december 31.

Megelőzés Impulser terápiával

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Környezetünk megváltozott, és az emberi szervezet nem képes ellenállni azoknak az új, negatív hatásoknak, melyeket például a levegő szennyezettsége, a stresszes, mozgásszegény életmód okoz. Ilyen környezeti hatások mellett nem csoda, hogy népbetegségnek számít a magas vérnyomás, a cukorbetegség vagy az érszűkület.

Az Impulser hatékony eszközt fejlesztett ki többek között a fent említett betegségek megelőzésére vagy akár kiegészítő kezelésére, regenerációra is: ez az Impulser Pro.

 

„Az Impulser terápia használata óta a vérnyomásom nem ingadozik annyira, nagyon jó stresszoldásnak, és az alvás is pihentetőbb. Szeretném mindenkinek tanácsolni, hogy próbálja ki az Impulser terápiát, mert nemcsak akkor kell elkezdeni a használatát, amikor beteg az ember, hanem amíg egészséges.”  (Őszné Kerekes Margit)

Az Impulser terápia kivívta a betegek és a szakma elismerését is, ma már több kórházában sikeresen alkalmazzák a kezelést. Bővebben az Impulser pulzáló mágneses kezelésről>>

Elérhetőség: http://impulser.com/hu/

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top