Egészség

Leégés ellen

Nincs is kellemesebb, mint a nyár legmelegebb napjait vízparton napozással eltölteni.
Leégés ellen

Azonban ne feledkezz meg arról, hogy némi előkészületet is igényel, ha meg akarod óvni bőrödet a napfény káros hatásaitól. Mindig legyél felkészülve a napégésre, legyen nálad Panthenol spray!

Napozás, strandolás előtt ezekre figyelj:

Tizenegy és három óra között nem ajánlott a napozás, ilyenkor érdemes legalább árnyékba húzódni, vagy még inkább a ház hűvösében egy kellemes sziesztával folytatni a napot. A naptej helyes használatára nézve mindig a fényvédő krémek faktorszáma az irányadó. Minél magasabb faktorszámú naptejet használj, annál inkább biztos lehetsz benne, hogy nem ér kellemetlen meglepetés. Kisgyermekek esetében mindenképpen ajánlott a legmagasabb faktorszámú naptej használata. Ha kijössz a vízből, vagy átöltözöl, ne feledkezz meg arról sem, hogy újra bekend magad.

Gyakori tévhit, hogy szoláriumozással felkészíthetjük bőrünket a napozásra. A szolárium azonban más típusú sugarakat bocsát ki, mint a nap, így nem is lehet ilyen hatása. Ezek a mesterséges UVA-sugarak ráadásul öregíthetik a bőrt, és ugyanúgy okozhatnak leégést is.

Leégés ellen

Akármennyire is elővigyázatos az ember, a napégést néha nem sikerül elkerülni. Ez megtörténhet akkor is, ha nem elég gyakran kened be magad naptejjel, vagy ha nem a megfelelő faktorszámút használod. Biciklizés, kirándulás alatt könnyen megfeledkezünk a napvédelemről. Ezért is érdemes előrelátónak lenni, és gondoskodni arról, hogy a házi vagy úti patikánkban mindig legyen Panthenol spray. A Panthenol spray segít, hogy a napégést egyszerűen és gyorsan kezeld. Segíti a bőrregenerálódását, hatóanyaga, a dexpanthenol pedig képes a sérült bőr megnövekedett pantoténsav-igényét pótolni.Bőröd így gyorsan szép és egészséges lehet újra!

Leégés ellen

 

 

 

Vény nélkül kapható gyógyszer! Hatóanyag: dexpanthenol. További információ: info.hu@bausch.com
Panthenol HU1405-07 Lezárás dátuma: 2014.05.26

————————————————————————————————————————-

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

gyógyszerészét!

 ————————————————————————————————————————-

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top