Egészség

Óriásbaktériumok plüssből

Valami furcsa nyári torokfájós vírus szedi épp áldozatait, magas lázzal, elesettséggel, gyorsan futottam is egy guglikört. Nem volt hiábavaló tevékenység.

Egyszer régen már mintha belebotlottam volna ebben a jelenségbe, de az agy, úgy látszik, ezt már nem bírta, így újult erővel csodálkoztam rá a plüssből készült vírusokra és baktériumokra.

Óriásbaktériumok plüssből

A linket elküldtem az anyámnak, aki szerint egyáltalán nem vagyok normális, és hogy vagyok képes ilyen dolgokba futni a neten, de nem telt bele öt perc, és egy még sokkal durvább linkkel tromfolt. Itt már ebolát is lehet kapni plüssből.

Óriásbaktériumok plüssből

Próbálok azóta is rájönni az abszurd tereptárgyak funkciójára, de még nem igazán sikerült, mert azt nehezen tudom elképzelni, hogy angyalarcú kislányom egy E-coli baktérium társaságában hajtsa álomra a fejét. Legfeljebb ovikban és orvosi rendelőkben tudom őket elképzelni, bár ott is elrugaszkodott ötletnek tartom, hogy a váróban báboznak az E-colik az ebolákkal.

Valaki fejtse meg, nekem nem megy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top