Egészség

Lehengerlő bátorság: tandemugrás kemó után!

Különleges módon ünnepelte egy kétgyermekes magyar anyuka az utolsó kemójának első évfordulóját.

A kétgyerekes anyukán, Krisztán 39 éves korában diagnosztizálták a mellrákot.

“A diagnózis után egy hónappal kezdődtek a kemoterápiás kezelések, majd október 25-én megműtöttek. A műtét során elvesztettem a jobb mellemet. Az onkoterapeutám megkért, hogy írjak egy listát, hogy mit szeretnék kívánni, ha egy tündér teljesítené a kívánságaimat. Felírtam többek között a tandemugrást is.

Zuhanás közben éreztem a műtéti hegem minden milliméterét.

Lehengerlő bátorság: tandemugrás kemó után!

Zuhantunk a föld felé. Hamarosan egy hatalmas rántást éreztem, akkor tudtam, hogy itt már nagy baj nem lehet, hiszen kinyílt az ernyőnk. Pár pillanat múlva már hallottam is a megbeszéltek szerinti szavakat, és már a földön ültem. Megcsináltam! Nem tartom magam hősnek az ugrás miatt. Amiatt viszont igen, hogy túléltem egy mellrákot, és szeretném megmutatni, hogy a »mellrák után is van élet« ..sőt!! Most kezdődik!”

Krisztina annak a mellrákprevenciót népszerűsítő és egymást segítő közösségnek a tagja, melyet három társával együtt Dr. Kenessey Andrea orvosnő hozott létre és tart életben, miután maga is szembenézett a betegséggel. Az ő fantasztikus munkája ad hitet, erőt és lendületet számtalan sorstárásnak, például Krisztának is, aki vallja, a mellrák után is van élet, sőt most kezdődik csak igazán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top