Egészség

Valóban létezik műtét nélkül arcfiatalítás és ránctalanítás? Utánajártam…

Buda központjában akadtam rá egy új szépészeti szalonra, ahol a legújabb eljárásokkal szépülhetünk és fiatalodhatunk.
Valóban létezik műtét nélkül arcfiatalítás és ránctalanítás? Utánajártam…

A RevitalMed a Mammut mellett helyezkedik el, egy csendes utcában. A központba belépve kellemesen meglepett a bensőséges és nyugodt, elegáns környezet, valamint a személyzet odafigyelése. Szimpatikus volt az is, hogy kevés, de minőségi kezeléseket nyújtanak, és nagy pozitívum volt számomra, hogy egész idő alatt egyedüli vendég voltam.

A RevitalMed legkiemelkedőbb kezelése a Doublo fókuszált ultrahangos arcfiatalítás, mely egy alkalom alatt is látványos változást ígért, így nem haboztam, egyből belevetettem magam a kezelésbe.

Ez nem mással, mint egy beszélgetéssel kezdődött: a szalon szakemberének javaslatára a V vonal, azaz a toka és az állcsont feletti rész kezelése mellett döntöttem. Az egészségügyi felmérést követően kényelmesen ellazulhattam a hatalmas kezelőágyon. Némi előkészületet követően ultrahangos felvétel készült a bőröm rétegeiről. Elmagyarázták, hogy ennek segítségével állapítják meg a megfelelő kezelési mélységet és ellenőrzik kezelés közben folyamatosan a helyes kezelőfej-használatot. A folyamatos ultrahangos kép hiányában ugyanis a rossz mélység vagy kezelőfej-felfektetés, valamint a csontok, erek és idegek eltalálása komoly mellékhatásokat okozhat.

Valóban létezik műtét nélkül arcfiatalítás és ránctalanítás? Utánajártam…

A kezelés során enyhe, meleg, bizsergő és néhol szurkáló érzést tapasztaltam, de ez egyáltalán nem volt kellemetlen. Megtudtam, hogy ennek az eljárásnak a lényege, hogy a kezelőfej az ultrahang besugárzásával termopontokat hoz létre a bőrömben, mely beindítja a kollagén és elasztin termelődését, eltünteti a felesleges zsírszövetet (a tokámat), és megemeli az arcot. A kezelés végeztével először lehűtötték az enyhén piros, de forró bőrömet, majd finom, nyugtató maszkot kaptam.

Bár nem számítottam csodára, az eredményen mégis meglepődtem: szemmel láthatóan csökkent a tokám mérete, és az állam vonala hangsúlyosabb lett. Azt mondták, hogy az eredmény kialakulása 2-3 hónap múlva várható, de engem már az azonnali hatás meggyőzött. Meg is nyugodtam, hogy nem volt kidobott pénz az egyébként nem olcsó kezelés.

 És ami a legfontosabb: kijelenthetem, hogy létezik műtét nélküli arclifting! A bizsergést a bőrömben még napokig éreztem, de egyáltalán nem aggódtam, mert tudtam, hogy a kezelés során kizárólag természetes anyagokat használtak. A legjobban azonban annak örültem, hogy nem lett űrarcom, a mimikám teljesen megmaradt. Köszönöm, RevitalMed!

Valóban létezik műtét nélkül arcfiatalítás és ránctalanítás? Utánajártam…

További információk: www.revitalmed.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top