Egészség

Csótány a levesben: a szülők jelezték a nővérnek

Decemberben csótányt találtak egy kisfiú kórházi levesében. Most megszólal az édesanya.

Tegnap írtunk róla, hogy egy 18 hónapos kisfiú kórházi levesében csótányt találtak a szülei. A felháborodott apa ki is posztolta a képet a Facebookra. Megkerestük ezután az érintett Borsod-Abaúj- Zemplén Megyei Kórházat, ahol abban sem voltak biztosak, hogy valóban csótány lenne az állat, arról meg főleg nem voltak meggyőzve, hogy náluk készültek az ominózus képek.

Csótány a levesben: a szülők jelezték a nővérnek

Most telefonon elértük a kisfiú édesanyját, aki azt mondta: a fia már a leves felét megette, amikor előkerült a bogár az aljáról. Többek között azért nem tettek hivatalos panaszt, mert “amikor a gyereked beteg és kórházban van, ennél nagyobb bajod is van”. Ettől még az édesapa felháborodott, és lefotózta az állatot a levesben. A nő azt is mondta, mivel a kisfia hasi problémákkal került be, különösen figyelni kellett arra, mit eszik. “Mi akkor szóltunk az ügyeletes nővérnek, aki azt válaszolta: ő nem tud mit tenni. Nem akarunk botrányt, de őszintén reméljük, hogy belső vizsgálatot rendelnek majd el.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top