Hozzávalók
- 30 dkg kukoricaliszt
- 10 dkg rizsliszt
- 20 dkg cukor
- 0,5 csomag sütőpor
- 0,5 kávéskanál Himalája-só
- 1 db tojás
- 12 dkg laktózmentes vaj
- 10 dkg kókuszzsír
Töltelék:
- 40 dkg fagyasztott gyümölcs kiengedve, nem mikrózva, mert összeesik, mielőtt a tésztába kerülne! A legfinomabb kombináció szerintem: málna+áfonya+eper/szamóca
- 5 dkg cukor – a gyümölcsöket beleforgatni
- 4 kávéskanál kukoricaliszt – a gyümölcsöket beleforgatni (ettől nem zuhannak le a tészta aljára)
- 1 tábla (Boci) étcsokoládé összetörve (tipp: tegyetek egy konyharuhát a pultra, rá egy deszkát, és még a csomagolásában törjétek apró darabokra a csokit egy klopfolóval)
Az elkészítésről a Pink dust blogon olvashatsz!