Egészség

Itt a legújabb netes őrület: a kulcscsontkihívás!

Alig pár nappal az után, hogy a köldökkihívás végigsöpört az interneten, máris itt van a következő őrület, a kulcscsontkihívás.

A köldökkihíváshoz hasonlóan a kulcscsontkihívás is a Weibóról, vagyis a “kínai Twitterről” indult. A lényege, hogy pakolj fel minél több aprópénzt vagy más tárgyat a kulcscsontodra, és ezt fotózd le. A cél itt is a soványság bizonyítása, hiszen minél soványabb vagy, annál jobban kiáll a kulcscsontod, és annál több mindent tudsz rá feltenni.

Itt a legújabb elmebaj: a kulcscsontkihívás!

A kulcscsontkihívás június 16-án indult és azóta közel 40 millióan csatlakoztak hozzá, többségében persze fiatal nők.

Itt a legújabb elmebaj: a kulcscsontkihívás!

A legnagyobb népszerűségre az a fotó tett szert (a bekezdés felett látható), melyet egy kínai színésznő, Lv Jiarong készített magáról: ő 80 darab aprópénzt képes egyensúlyozni a kulcscsontján.

Itt a legújabb elmebaj: a kulcscsontkihívás!

A kulcscsontkihívás egyébként nem teljesen új dolog, ugyanis 2013-ban egyszer már megjelent a neten, ám akkor jóval kevésbé kapták fel, mint most, és viszonylag gyorsan el is tűnt. Ezúttal minden bizonnyal a köldökkihívás utóhatásaként lett ebből is nagy trend.

Itt a legújabb elmebaj: a kulcscsontkihívás!

További internetes őrületek az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top