Egészség

Kiálltak magukért a krónikus betegségben szenvedők

Két, krónikus betegséggel élő fiatal nő megelégelte, hogy hallgatnia kell az állapotáról. Úgy döntöttek, hogy kampányt indítanak magukért és a sorstársaikért.

Allie Cashel és Erica Lupinacci, aki Lyme-kórral, illetve lupusszal él, kiállnak azokért, akik szintén valamilyen krónikus betegségben szenvednek. Amanda Crommett fotós segítségével készítettek sorozatot olyan emberekről, akik szintén krónikus betegséggel küzdenek. Mindannyian a szájukat eltakarva, karjukon a betegségük nevével láthatók a képeken.

Megnézem
Összes kép (1)

A Suffering The Silence kampány célja, hogy arra ösztönözze  krónikus betegséggel élőket, hogy ne hallgassanak tovább, bátran merjék akár nyilvánosan is vállalni az állapotukat, hiszen az nem szégyen.

“Meg akarom mutatni a betegeknek, hogy nincsenek egyedül. Hihetetlenül erősek és bátrak, és ugyanúgy megérdemlik a boldogságot és a tiszteletet, mint bárki más” – fogalmazott Lupinacci.

A kampány a közösségi oldalakon gyűrűzött tovább, ahová egyre több érintett tölt fel olyan fotókat, melyen hasonló pózban látható, mint az eredeti fotósorozaton szereplő emberek.

Forrás: Elite Daily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top