Egészség

Menstruációs vérét mutogatta a neten – megfenyegették

A fiatal lányt megfenyegették, mert feltöltött a közösségi oldalára egy fotót, amelyen keze a menstruációjától véres...

A philadelphiai Louelle kissé bizarr fotót közölt a közösségi oldalán, azzal ugyanakkor nem számolt, hogy emiatt halálos fenyegetés érheti. A fotón menstruációjától véres keze látható, amint kis műanyag tárgyat tart. A filozófiai szakos egyetemi hallgató olyan kommenteket kapott, mint “most öld meg magad”, vagy “valaki ölje meg ezt a nőt”. És persze voltak olyanok is, akik azzal bombázták, mégis miért osztotta meg ezt az ízléstelen fotót.

A lány a posztjához – a közösségi portál szabályzatára utalva – azt írta, hogy “a profillal rendelkező nőknek tilos bemutatni a menstruációs vért (és nem a meztelenséget)”. Hozzátette, a tévében, a videojátékokban elfogadott a véres kéz látványa, az ő fotója mégis mélységes felháborodást váltott ki. Annyi történt csupán, hogy a vérhez az olvasók azonnal társították a vagina látványát, pedig azt a lány nem tette közzé, és úgy tűnik, ezt a fajta vért a közösségi oldalakon nem illik tolerálni…

 

További cikkek közösségi oldal témában az NLCafén

Forrás: Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top