Egészség

Ingyen tetoválja az erőszak áldozatait a művész – fotók

Tetoválásokkal fedi el azoknak a nőknek a maradandó sebhelyeit egy brazil tetoválóművész, akik erőszak nyomait viselik a testükön. Mindezt teljesen ingyen.

Flavia Carvalhót két évvel ezelőtt kereste meg egy nő, aki a hasán lévő hatalmas heget akarta eltakartatni egy tetoválással. Elmesélte, hogy a sérülést akkor szerezte, amikor egy szórakozóhelyen visszautasított egy próbálkozó férfit, mire az megszúrta őt egy rugós késsel. A tetoválóművészt mélyen megérintette, mennyire boldog volt a nő az elkészült tetoválásával. Ez a tapasztalat adta neki az indíttatást ahhoz, hogy erőszak, támadások áldozatává vált, valamint masztektómián átesett nőknek ingyen készítsen tetoválásokat, ezzel is megkönnyítve az őket ért szörnyűségek feldolgozását.

Azóta számos sokkoló történettel találkozott, tetovált például meglőtt nőt, de egy 17 éves lányt is, aki több hónapig élt bántalmazó kapcsolatban egy nála idősebb férfival, aki a szakításukkor még brutálisan összeverte és megerőszakolta.

Forrás: Boredpanda

Még több tetoválás az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top