Egészség

Odaadta a veséjét – a hősök köztünk élnek!

Végtelenül egyszerű, visszahúzódó volt már a suliban is. Azok közé tartozott, akik csendesen elvonulnak a terem sarkába, szünetekben magányosan álldogálnak a folyosón, kevés embert engednek magukhoz közel.

Amolyan csendes típusként létezett közöttünk. Az ő lelkéhez méltó nemes egyszerűséggel osztotta meg velem történetét is, talán kicsit szégyenkezve. Pedig bátran kijelenthetem, egy igazi hős, aki közöttünk él.

Most, mikor találkoztunk, meg sem ismertem, sokat változott. Szégyelltem magam nagyon, de 30 év az 30 év… Ő ugyanolyan halk szavú, végtelenül egyszerű és jólelkű teremtés maradt, mint anno. 4 gyermeke született, házassága tönkrement – egyedül nevelgeti őket. Egy gyárban dolgozik szalag mellett. Teljesen hétköznapinak tűnhet.

Egy dolog azonban naggyá teszi őt, egy olyan cselekedet, amely számomra is hihetetlen, és a legmeghatóbb, amit egy ember tehet a másikért ezen a világon.

A folytatásért kattints az Ápolónő caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top