Egészség

Flashmobbal búcsúztak a kórház alkalmazottai a 12 éves rákbeteg lánytól – videó

A 12 éves rákbeteg Sophia kezelésének utolsó napjára különleges meglepetéssel készültek a kórház dolgozói. Hogy mit találtak ki legfiatalabb páciensük számára? Nézd meg a megható, mégis mosolyt fakasztó videóban.

Sophia gerincvelőjében két évvel ezelőtt találták a tumort, a hosszú és megterhelő kezeléseknek köszönhetően a lány felépülhet betegségéből. Épp úgy, mint sok más 12 éves, Sophia is imád táncolni, ezért a dolgozók különleges meglepetéssel szerették volna legfiatalabb páciensüket a kezelés utolsó napján elbúcsúztatni.

Különleges tánccal búcsúztak el kórház alkalmazottai a 12 éves rákos kislányról

A kórház egyik alkalmazottja az intézmény halljába invitálta Sophiát, ahol a többi dolgozó “unottan” várakozott. A férfi csupán annyi mondott a lánynak, van számára egy meglepetése. Emlékszik rá, a kezelés első napján azt ígérte Sophiának, mire véget ér a terápia, megtanulja annak a flashmobnak a koreográfiáját, amit a lány sokszor táncolt. És az ígéretét be is tartotta… Sőt! Amikor a kórház halljában megszólalt a zene, Sophia és a férfi táncra perdült, majd a többi dolgozó is csatlakozott hozzájuk. Pillanatok alatt óriási buli kerekedett.

Nézd meg a videón a rákbeteg kislány megható táncos pillanatait.

További rákbeteg lány témájú cikk az NLCafén

Forrás: A+

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top