Egészség

Tizenháromszor halt meg a ritka betegségben szenvedő lány

Bármennyire is hihetetlen, valóban tizenháromszor lépett a halál kapujába a ritka betegségben szenvedő lány, mielőtt sor került volna az esküvőjére.

A 28 éves Rebecca rendkívül ritka betegségben szenved, melynek következtében a legváratlanabb helyzetekben áll le a szíve és a lélegzése, majd néhány másodperccel később szíve ismét dobogni kezd, és a légzése is újraindul. A lány ilyen módon életében tizenháromszor élte át a fizikai halált.

A lány pontosan tudja, mikor érkezik a következő “rohama”, szemei furcsán befelé fordulnak, a szája és arca elszürkül, leáll a légzése és elveszíti az eszméletét. A nagyon ritka betegség okát nem tudja. Viccesen megállapítja, olyasmit tud, amit még a szuperhősök sem: minden alkalommal újjászületik.

Rebecca a közelmúltban házasságot kötött szerelmével. Családja vele együtt aggódott, nehogy élete legboldogabb napján törjön rá ritka betegsége, ezért a lány három hónappal a nagy dátum előtt pacemakerbeültetésre vállalkozott.

A fotó tanúsága szerint az esküvő tökéletesen zajlott, a gyönyörű menyasszony és párja boldogan mondhatták ki az igeneket.

Tizenháromszor halt meg a ritka betegségben szenvedő lány

További ritka betegség témájú cikkek az NLCafén

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top