Egészség

Figyelem! Bohócdokik kerestetnek!

Ha érdekel a kórházakban segédkező bohócdoktorok különleges munkája, szívesen csatlakoznál egy vidám és elkötelezett csapathoz, itt a lehetőség. Bohócdokik kerestetnek!

Dr. Lala avagy Lala bohóc hosszú évek óta elkötelezett híve és segítője kisebb és nagyobb betegeknek. Munkájával vidám pillanatokat teremt a kórtermekben, és bizonyítottan hozzájárul a gyerekek mielőbbi felépüléséhez.

Most számodra is itt a lehetőség, hogy csatlakozhass dr. Lala és társai bohócdoki csapatához. Mindehhez nem árt, ha rendelkezel némi előadói képességgel, még jobb, ha bármilyen helyzetben tudsz rögtönözni, nyitott és vicces vagy, és elbírod a lelkileg nehezebben viselhető eseteket is.

A sikeres pályázók bohócdoktori kiképzést és ezzel együtt címet kapnak. Hosszú távú munkalehetőséget kínálnak, amelyért cserébe hosszú távú elkötelezettséget várnak el.

Figyelem! Bohócdokik kerestetnek!

A bohócdoktori toborzásra fényképes önéletrajzzal és motivációs levéllel jelentkezhetsz 2015. október 26-ig az alapitvany@bohocdokik.hu e-mail címen.

A kiválasztott jelentkezőket 2015. október 31-ig e-mailben értesítik dr. Laláék a műhelymunka pontos időpontjáról, helyszínéről, és a felvétellel kapcsolatos egyéb tudnivalókról.

Forrás: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top