Egészség

Ilyen hihetetlenül cuki volt a Télapó az autista kisfiúval

Az autista Brayden nagyon szeretett volna találkozni a Télapóval, de számára ez a dolog nem olyan egyszerű: zavarják a zajok, a tömeg és még sok más. Szerencsére egy különleges pláza-Télapónak hála, idén ő sem maradt ki semmiből.

Karácsony előtt minden (amerikai) kisgyerek a pláza-Télapó színe elé járul, hogy az ölébe ülhessen, és elmondja neki, mire vágyik leginkább az ünnepre. Többnyire tehát annyi a forgatókönyv, hogy a gyerekek kígyózó sorokban várják izgatottan, hogy a Télapó ölébe huppanhassanak, a szülők lőnek egy fotót, aztán mindenki mehet szépen a dolgára. De vannak más, egyedi esetek, például ha az egyik kisgyerek elalszik, vagy ha valaki autista.

Ilyen hihetetlenül cuki volt a Télapó az autista kisfiúval

Brayden pédául az, ezért számára rengeteg helyzet lehet zavaró: túl zajos, túl hangos, túl zsúfolt. Szerencsére édesanyja rábukkant egy különleges, CaringSanta eseményre, ahol a szokásosnál is inkább gondoskodó télapó külön foglalkozik a speciális igényű gyerekekkel. Brayden például túlságosan félénk volt, hogy a Télapó ölébe üljön, de szerencsére a gondoskodó Mikulás tudta, mi a teendő. A kisfiú mellé hasalt, így megszülethetett Brayden egyedi és igazán bensőséges hangulatú karácsonyi fotója, ami biztosan örök emlék marad majd a családnak.

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top