Egészség

Juharsziruppal kezelték az agyhártyagyulladását, meghalt a kisfiú

Az orvosellenes szülők félrekezelték az agyhártyagyulladásban szenvedő kisfiukat, aki emiatt meghalt. A szülők nem látják be, hogy ők a hibásak.

A kanadai Collet és David Stephan 18 hónapos kisfiának agyhártyagyulladása volt, de ezt ők nem tudták, mivel a meggyőződésük miatt nem vitték orvoshoz. A gyerek hosszabb időn át volt lázas, folyt az orra, és légzési nehézségei is támadtak, az anya légúti fertőzésre gyanakodott, és az internetes talált receptek alapján immunerősítő keveréket készített, ami juharszirupból, szederléből, illetve gyömbérből, almaciderből, zöldségfélékből és fűszerekből állt.

Egy ideig úgy tűnt, mintha javulna a kisfiú állapota, de utána megint rosszabbul lett. Ekkor elvitték egy természetgyógyászhoz, aki, mint a nyomozásból kiderült, egyszer sem vizsgálta meg rendesen, valahogy mégis diagnosztizálta az agyhártyagyulladást, de nem kezelte gyógyszerekkel.

Juharsziruppal kezelték az agyhártyagyulladását, meghalt a kisfiú

A család egyik barátja megpróbált közbelépni és rávenni a családot, hogy vigyék orvoshoz a gyereket, de ez csak akkor történt meg, amikor a kisfiú légzése leállt, s ekkor már túl késő volt, 5 napos kóma után a kórházban meghalt.

A szülők bíróság elé kerültek, de még mindig nem látják be, hogy ők okozták a tragédiát. A Facebook-oldalukon a gyógyszeripar ellen kampányolnak, és összeesküvés-elméleteket gyártanak a róluk cikkező médiumokról.

Fotók:
Fotók: facebook/PrayersForEzekiel
 Forrás: nydailynews.com

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top