Egészség

1 év alatt 120 kilót fogynak a beteg gyerekekért a bevállalós magyarok

A BENEFITness a Bátor Tábor Alapítvány jótékonysági életmódváltó közössége: összesen 120 kilótól szeretnének megszabadulni a résztvevők, már 22-nél tartanak. Miközben ők haladnak a kitűzött cél felé, az adományok gyűlnek a súlyosan beteg gyerekek javára: közös céljuk több mint 2 és fél millió forint összegyűjtése.

“Tartozom egy vallomással: sajnos nem megy olyan simán a rendszeres futóedzések beillesztése a hétköznapjaimba, mint azt szerettem volna. Ez eléggé lenyomta a hangulatom, és kezdtem kicsit ellustulni. Aztán jöttetek TI, a sok pozitív beszélgetéssel és azzal, hogy szépen gyűlnek már az adományok is (amiért külön nagy-nagy köszönet)! Ezek után úgy éreztem, hogy bizonyítanom kell felétek, ezért megint elkezdtem reggelente kondiba járni. És nem halogatom tovább a futást sem, úgyhogy visszaszálltam a futópadra is…” – írta Hrisztov Radmila a BENEFITness oldalán vezett blogjában.

Egy év alatt 120 kilót fogynak a beteg gyerekekért a bevállalós magyarok

A sportos életmódra törekvők az vállalták, hogy egy év alatt 928 órát edzenek, ebből már 219 órát teljesítettek, minderről blogot vezetnek, és közben adományokat gyűjtenek a Bátor Tábor Alapítvány javára.

Egy év alatt 120 kilót fogynak a beteg gyerekekért a bevállalós magyarok

Ha kedved támadt csatlakozni, április 18-ig még lehet. A BENEFITness oldalán találod a részleteket, és itt beleolvashatsz a többiek blogjába.

Egy év alatt 120 kilót fogynak a beteg gyerekekért a bevállalós magyarok
A Bátor Táborban már több mint 7400 súlyosan beteg gyerek és családja részesült sorsfordító élményekben, melyek kipróbálására betegségükből kifolyólag máshol nem volt lehetőségük. Az élményterápiás programok célja a gyermekek önbizalmának növelése, önmagukba és egymásba vetett hitük megerősítése, ezzel gyógyulásuk támogatása. Az egyik táborozó így fogalmazott: “A Bátor Táborban visszatöltik azokat a pozitív energiákat, amiket a betegség elvesz az embertől. Akinek ki kellett hagynia akár csak egy évet az életéből, az itt, ha mindent nem is, de sűrítetten sok mindent visszakaphat.” 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top