Egészség

50-es naptejjel is súlyosan megégett a kisfiú

A 50 faktoros naptej használata ellenére a kisfiú első-, másod-, sőt harmadfokú égési sérüléseket is szerzett egy strandolás alatt. Az anyukája kifakadt.

Mind az óvatos napozásra, mind a naptejekkel való szkeptikusságra hívja fel a figyelmet az az édesanya, akinek kisfia első-, másod- és harmadfokú égési sérüléseket is szenvedett strandolás alatt. Úgy, hogy 50 faktoros naptejet használt.

Óvatosságra int az anyuka, akinek kisfia még naptejjel is súlyos égési sérüléseket szenvedett

 Az édesanya a Banana Boat nevű, gyerekeknek készült naptejet használta – az előírásoknak megfelelően, újra és újra bekenve vele gyermekét. A kisfiú mégis súlyosan leégett. Olyan mélyen megsebezték a napsugarak, hogy a hegek valószínűleg egész életében a bőrén maradnak. Az édesanyát rengeteg kritika érte, hogy biztos ő rontott el valamit, de minden vádra reagált: két napernyővel tartózkodtak a strandon, így az 5 órás ottlét alatt a kisfiú árnyékban is volt. Az édesanya csakis a naptej gyártóját hibáztatja. Időközben a gyártó is reagált a nem túl hízelgő kritikára: biztosítja a vásárlóit, hogy bízhatnak a termékeikben.

Forrás: NetMums

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top